2022 ÅRS TEMA

Justitiapriset har i år temat ”Framtidens jämställda arbetsgivare”

Varje år kompletteras den sedvanliga mätningen för Justitiapriset med ett tema som analyseras extra mycket av normingenjörerna på Add Gender. I år är temat ”Framtidens jämställda arbetsgivare”

Efter erfarenheterna med arbetet genom åren vill de nu veta: Hur arbetar just din byrå med nya idéer, ja till och med innovationer inom jämställdhet? I årets tävling räcker det med andra ord inte att klicka i allting som lagen säger. I år söker vi Sveriges mest framåtriktade byrå, med höga ambitioner och nya vägar för att ta ansvar för jämställd arbetsmiljö, kvinnors och mäns karriärmöjligheter och för branschens utveckling.

I år kommer inspiration hämtas hos framtida talangers förväntningar på jämställdhetsarbete. Utgångspunkten är branschundersökningar, framtidsförutsägelser och såklart Justitiaprisets medlemmars samt juriststudenters perspektiv. Vad tycker framtida talanger är viktigt med sin framtida arbetsgivare, ur ett jämställdhetsperspektiv? 

Följ arbetet med Justitiapriset 2021/2022 för att få svaret! Tillsammans höjer vi ribban för jämställdhetsarbetet.

Posted in Okategoriserade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *